HAGABO
Nya toppmoderna lägenheter,

nära service och natur.

 

 

I närheten av Hagabo finns Älmhults handelsplats

Här finns butiker som erbjuder livsmedel, möbler, kläder, skor och även matställen som Subway och Sibylla samt restaurangen på IKEA. På ett kostnadsfritt sätt kan du från handelsplatsen ta dig fram och tillbaka från centrum, med buss (snålskjutsen). I närheten av området finns även skolor, dagis och tränings-anläggning. 

Om våra lägenheter på Hagabo

  • Nära till Älmhults handelsplats
  • Fyra hus i fyra våningar
  • Två och trerumslägenheter
  • Kakel och klinker i badrum
  • Ekparkett i alla rum, delvis klinker i hall och utmed diskbänken
  • Tvättmaskin och torktumlare
  • Diskmaskin

 

Boendemiljö

De fyra rektangulära byggnaderna är fyra vångar höga. Husen är byggda i betong vilket ger hög brandsäkerhet och skyddar mot buller. Det finns hiss i varje lägenhetshus vilket skapar tillgänglighet. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats samt egen porttelefon för Er trygghet. Mellan varje hyreshus finns separata byggnader med lägenhetsförråd och återvinningsstation. Parkeringsplatser finns i anslutning till husen. 

2-Rumslägenhet med balkong/uteplats

Boytan är cirka 61 kvm. Det är en öppen planlösning, kök angränsar till vardagsrummet. Från vardagsrummet kan man gå ut till balkongen/uteplatsen. Köksdelen har klinkergolv längs med diskbänken och varje lägenhet har diskmaskin. Inredningen i köket har inslag av ek. Badrummet har klinkergolv, kakel på väggarna och duschhörna. Det är även inrett med tvättmaskin och torktumlare. I det stora sovrummet är den ena kortväggen inredd med praktiska garderober. 

 

Hagabo broschyr som PDF

Gå runt i 3D miljö

3-Rumslägenhet med balkong/uteplats

Boytan är cirka 72 kvm. Köksdelen har klinkergolv längs med diskbänken och har plats för matgrupp. Alla lägenheter har diskmaskin. Från köket genom vardagsrummet tar man sig till balkongen/uteplatsen. Det stora sovrummet har skjutgarderober längs med den ena kortväggen och golvet är av ekparkett. Badrummet har klinkergolv, kakel på väggarna och duschhörna. Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare. 

 

Hagabo broschyr som PDF

Gå runt i 3D miljö

Skickar
 
Formuläret skickades