Vi söker en ekonom

 

Älmhultsbostäder AB är det allmännyttiga bostadsföretaget i Älmhults kommun. Vi sköter även ekonomin för Älmhults Näringsfastigheter AB. Nu söker vi en ekonom som skall arbeta med bokslutsarbete så som avstämningar av balanskonton, diverse rapporter och resultatrapporter varje månad. Dessutom göra årsbokslut och skriva årsredovisningar för båda våra bolag. Viss koncernredovisning förekommer också.

Vi arbetar i ett fastighetsprogram som heter Vitec Hyra och där skall hyresdebiteringar och inbetalningar bearbetas. Man arbetar även med leverantörreskontra, kontering och betalningar, att ta fram beslutsunderlag för annan personal i organsationen. Inkasso- och kravverksamhet samt moms- och skatteredovisning ingår i arbetsuppgifterna.

Vi använder Raindance ekonomisystem.

Du som söker bör ha högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet. Vi ser även att du har goda erfarenheter från Office främst Excel.

Har du frågor kontakta Tore Vestergård på tel 0476/554 25. Ansökan skickar du helst via mail till tore.vestergard@almhultsbostader.se eller per post till Älmhultsbostäder AB, Köpmangatan 27, 343 30 Älmhult.

Sista ansökningsdag är 2016-12-02.

Skickar
 
Formuläret skickades