Förstärkning på ekonomiavdelningen

Filip Johansson

Nytt ansikte på kontoret är Filip Johansson. Älmhultskillen som pendlar in från Växjö har sina rötter i landsbygden - ett stenkast från centralorten. Filip är nybakad ekonom från LNU, universitetet i Växjö, och har med sig en kandidatexamen till ÄBO där han började 1 september. Den inriktning han studerade fokuserade på affärsutveckling och ledarskap - operativ ledning med framåtblick.
Och jodå, en och annan kurs inom redovisning hans med. "Jag gick treårigt gymnasium på Haganässkolan, ekonomiprogrammet, och där var det mer bokföring.
På ÄBO arbetar Filip nära Ronny, ekonomichef, och beskriver honom som en 'stöttepelare' i det dagliga arbetet. Framöver kommer Filips tjänst även omfatta att vara med i byggprojekt, kalkylering och budgetprocesser.
Det blir många ord om fritid, och om gemensamma bekanta, men som inte ryms i denna text. Just fritiden fyller Filip på sommarhalvåret med golf. "Det blir mycket golf, så då blir tiden på gymet lidande". Och han hinner med en hel del innebandy dessutom.

 

Vi använder cookies Jag godkänner