ÄBO hyresgäst får lite mer

ÄlmhultsappenÄlmhultsbostäder är medlemmar i Handelsplats Älmhult. Det är för oss självklart att så långt vi förmår stödja den lokala handeln. Som hyresgäst hos oss vill vi även att du inte bara trivs med ditt boende, utan även med den ort du valt att bo i och dess utbud. Därför fördjupar vi vårt samarbete med den lokala handeln och vi gör det med att koppla Älmhultsappen till dig. Via Älmhultsappen kommer du fortsättningsvis finna ytterligare unika erbjudanden från lokal handel som enbart gäller dig som ÄBO-hyresgäst. Det du behöver göra för att utnyttja något av dessa är att på vår sajt registrera din 'app-prenumeration' med ditt kundnummer. När du har registrerat dig får du speciella erbjudanden - digitala kuponger - som du kan lösa in i butik. Varje erbjudande gäller en gång per kundnummer.

 

Läs mer på Handelsplats Älmhult. Om du inte redan har Älmhultappen kan du hitta den i Google Play Store eller App Store på din smartphone, eller om du surfar på din Smartphone, klicka här.

Registrera dig

Namn*

E-post*

Kundnummer*

Födelsedag (frivilligt)

Älmhultsbostäder AB

Torngatan 4 C

343 31 Älmhult

Tel: 0476 - 554 20

JOUR: 0470 - 468 51

 

Telefontider

Mån - Fre  kl 08.00 - 12.00

 

Besökstider

Mån-Tor kl 13.00 - 15.00

 

 

Lunchstängt kl 12.00-13.00

 

På grund av rådande situation gällande Covid-19 så uppmanar vi om att kontakta oss via telefon, mail eller bokade besök. 

 

 

Hantering av personuppgifter

 

Tillgänglighetsredogörelse

 

Dataskyddsombud: Elisabeth Olofsson, 0476-551 49

 

 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.