För allas trevnad

Grillning

Det är inte tillåtet att använda grill med öppen eld på balkongen. Däremot går det bra att använda sig av en elgrill, men såklart i samförstånd med dina grannar. Detta på grund av brandrisk och allas trevnad. Det finns en grillplats i de flesta områden som naturligtvis går bra att använda.

 

Tvättstugan

Alla behöver tvätta då och då, därför är tvättstugan en viktig plats i huset. Försök därför att hålla rent och snyggt där. Anmäl direkt till oss om något inte fungerar. Meddela nummer på maskinen och eventuell felkod. Och förstås - respektera de tider som är bokade av andra, och använd inte tvättstugan utanför de bokningsbara tiderna. 

 

Torka av golv, maskiner och bänkar när du är klar.

 

Följ de skötselanvisningar som gäller för maskiner, tumlare och annan utrustning. 

 

Använd alltid tvättpåse om du tvättar en bh med bygel. En vanlig anledning till att maskiner inte fungerar är att en bh-bygel har lossnat och fastnat i tvättmaskinen.

Älmhultsbostäder AB

Torngatan 4 C

343 31 Älmhult

Tel: 0476 - 554 20

JOUR: 0470 - 468 51

 

Telefontider

Mån - Fre  kl 08.00 - 12.00

 

Besökstider

Mån-Tor kl 13.00 - 15.00

 

 

Lunchstängt kl 12.00-13.00

 

På grund av rådande situation gällande Covid-19 så uppmanar vi om att kontakta oss via telefon, mail eller bokade besök. 

 

 

Hantering av personuppgifter

 

Tillgänglighetsredogörelse

 

Dataskyddsombud: Elisabeth Olofsson, 0476-551 49

 

 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.