Odlingsbänkar

Att odla egna blommor eller grönsaker skapar livskvalité för många. Vi provar med att skapa förutsättningar för detta på ett antal gårdar .

 

Vid Baldersgatan, Glasarbetarvägen samt Hantverksgatan tillskapar vi ett antal odlingsbänkar. Tanken är att hyresgäster, i området eller boende hos oss i andra området, kan ansvara för sin odlingsbänk. ÄBO bygger en upphöjd bänk, som inte bara skonar ryggen utan även bidrar till att temperaturen i jorden höjs lite snabbare.

 

Hyresgäst som önskar en odlingsbänk gör en överenskommelse med oss och svarar därefter för att sköta och underhålla sin bänk.

 

Nu hoppas vi på att se många trevliga odlingsbänkar med grönsaker, kryddor eller blommor i. Alla hyresgäster kommer att njuta av en vackrare utemiljö och avundas de som också kan njuta av frukterna från sin odling.

 

(Bilden är lånad och alltså inte tagen på vår odlingsbänkar)

Älmhultsbostäder AB

Torngatan 4 C

343 31 Älmhult

Tel: 0476 - 554 20

JOUR: 0470 - 468 51

 

Telefontider

Mån - Fre  kl 08.00 - 12.00

 

Besökstider

Mån-Tor kl 13.00 - 15.00

 

 

Lunchstängt kl 12.00-13.00

 

På grund av rådande situation gällande Covid-19 så uppmanar vi om att kontakta oss via telefon, mail eller bokade besök. 

 

 

Hantering av personuppgifter

 

Tillgänglighetsredogörelse

 

Dataskyddsombud: Elisabeth Olofsson, 0476-551 49

 

 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.