Fiber och TV

Älmhults tätort (förutom områdena nedan):  Fiberanslutning genom Open Universe, fritt val av operatör.

För mer information och vad du kan välja mellan hittar du på www.openuniverse.se alternativt via telefon 0770-82 55 55. Informationsblad från Open Universe via denna länk.   Avgift debiteras från den operatör du väljer, ingen nätavgift tillkommer. 

(Du kan på plats i lägenheten koppla in en nätverkskabel i fiberuttaget och surfa in på www.openuniverse.se för att välja bland ett stort antal leverantörer)

 

(Vi erbjuder hastighet 0,5 mBit/sek via fiber hos Telenor utan kostnad samt standardutbud för TV genom antennuttaget. För att utnyttja erbjudande om fiberanslutning krävs registrering hos Telenor. Även det går att göra via Open Universe.)
 
Kv. Maskrosen: Fiberanslutning genom Telia.
För mer information kontakta Telia kundservice, tel 90 200 eller hemsidan www.telia.se. Standardutbud för TV ingår.
 

Kv. Vången, Kvarnen & Haganäs: Fiberanslutning genom Zmarket, fritt val av operatör.

För mer information och vad du kan välja mellan hittar du på www.zmarket.se. Avgift debiteras från den operatör du väljer samt nätavgift från Elmnet. 

(Du kan på plats i lägenheten koppla in en nätverkskabel i fiberuttaget och surfa in på www.zmarket.se för att välja bland ett stort antal leverantörer)

                                                         

Kv Diö: Fastigheterna i våra ytterområden har centralantenn. I vissa av dessa kan Boxers digitalbox för marksända nätet anslutas.

 

Älmhultsbostäder AB

Torngatan 4 C

343 31 Älmhult

Tel: 0476 - 554 20

JOUR: 0470 - 468 51

 

Telefontider

Mån - Fre  kl 08.00 - 12.00

 

Besökstider

Mån-Tor kl 13.00 - 15.00

 

 

Lunchstängt kl 12.00-13.00

 

På grund av rådande situation gällande Covid-19 så uppmanar vi om att kontakta oss via telefon, mail eller bokade besök. 

 

 

Hantering av personuppgifter

 

Tillgänglighetsredogörelse

 

Dataskyddsombud: Elisabeth Olofsson, 0476-551 49

 

 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.