Våra bostadsområden

 

Centrum / Haganäs

Om du önskar ha nära till skola, dagis eller byns affärer så passar Haganäs och Centrum dig bra. Flertalet lägenhetskvarter med möjligheter till det mesta. Nära till det nya handelsområdet vid väg 23 där även IKEA finns.

 

Östra Klöxhult

Varierat utbud av nyproducerade samt äldre bostäder. Ett område för ungdomar att trivas i men även i samspel med de något äldre. Närhet till skola och dagis.

 

Elmiersområdet

Centralt läge utan att bo mitt i kärnan av Älmhult. Ett mindre lägenhetshus med 6 lägenheter samt ett kvarter med marklägenheter i olika storlekar. Närhet till dagis, affärer och vårdcentral.

 

Norregård

Vi har det största utbudet av våra marklägenheter i Norregård. På Hjortvägen, Vargstigen och Almgårdsvägen. Med närhet till skola, dagis och natur samt cykelavstånd till centrum.

 

Diö

Vill du bo i ett naturskönt område någon mil utanför Älmhult så har vi fina och rymliga marklägenheter på Gemlagatan i Diö. Närhet till badplats, äldreboende och ishockeyhall.

 

 

Hagabo

I det nya bostadsområdet intill Älmhults handelsplats ligger Hagabo. Vi har fyra höghus i området, alla husen är också fyra våningar. Det är nära till både förskola, gymnasieskola och Internationella skolan. Du har även närhet till IKEA, mataffär och Apotek. 

Älmhultsbostäder AB

Torngatan 4 C

343 31 Älmhult

Tel: 0476-554 20

JOUR: 0470-468 51

 

Telefontider

Mån - Tors 8.00 - 16.00

Fre 8.00-12.00

 

Lunchstängt 12.00-13.00

 

På grund av rådande situation gällande Covid-19 har vi för närvarande inte öppet för besökare men har möjlighet att ta emot bokade besök.

 

Hantering av personuppgifter

 

Dataskyddsombud: Peter Niklasson, VD, 0476-554 25

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.