Policy sponsring och samarbete med Älmhultsbostäder AB

Sponsring är ett frivilligt affärsmässigt samarbete mellan två eller flera parter där den ena parten(sponsorn) förbinder sig att lämna ersättning i form av kontanta medel, varor eller tjänster och förutsätter konkreta motprestationer från den andra parten (den sponsrade) till exempel exponering av sponsorn logotyp, företagsnamn och/eller tjänster. Sponsring är ett affärsmässigt samarbete till ömsesidig nytta för parterna.

 

Syfte och mål

Sponsring ska för Älmhultsbostäder vara ett strategiskt verktyg för att skapa trivsel och trygghet i våra bostadsområden och för att stärka varumärket ÄBO. Våra samarbeten ska också bidra till Älmhults Kommuns tillväxt genom att göra Älmhult till en mer attraktiv kommun att bo i.

ÄBO är också angelägna om att skapa mervärde för våra hyresgäster som gynnar hyresgästernas sociala och kulturella liv och därmed bidra till ökat kvarboende och attrahera nya hyresgäster.

 

Läs hela policyn här

 

All ansökan om sponsring måste ske via blanketten "ansökan om sponsring".

 

Ladda hem ansökningsblankett

 

 Ansökan ska vara inlämnad senast den 30 september varje år. 

 

Älmhultsbostäder AB

Torngatan 4 C

343 31 Älmhult

Tel: 0476 - 554 20

JOUR: 0470 - 468 51

 

Telefontider

Mån - Fre  kl 08.00 - 12.00

 

Besökstider

Mån-Tor kl 13.00 - 15.00

 

 

Lunchstängt kl 12.00-13.00

 

På grund av rådande situation gällande Covid-19 så uppmanar vi om att kontakta oss via telefon, mail eller bokade besök. 

 

 

Hantering av personuppgifter

 

Tillgänglighetsredogörelse

 

Dataskyddsombud: Elisabeth Olofsson, 0476-551 49

 

 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.