Händer med olika betalningssätt.

BETALNING AV HYRA
Det finns enkla och trygga sätta att betala hyran på. Tryggheten är viktig för både dig som kund och för våra medarbetare. Därför tar vi av säkerhetsskäl inte emot kontanter på vårt kontor. Här nedanför kan du läsa om hur du kan betala din hyra hos oss.

En kvinna som ser frågevis ut

Är du osäker på om du betalt hyran? Logga in på Mina sidor, där kan du se dina betalningar. 

AUTOGIRO
Autogiro innebär att hyran dras automatisk från ditt bank- eller personkonto. Med autogiro kan du lita på att hyran alltid betalas i tid, även när du är bortrest. Det enda du måste komma ihåg är att se till att det finns pengar på ditt konto på förfallodagen. Saknas det täckning den dagen kommer ytterligare ett försök att göras nästkommande vardag. Din hyresavi får du via epost alternativt hittar du den via Mina sidor. Pengarna dras alltid sista bankdagen i månaden.

BETALA VIA BANK ELLER INTERNETBANK
Om du betalar via bankgiro eller din internetbank, så använder du det OCR-nummer som du kan se på din hyresavi. Har du tappat bort hyresavin kan du gå in på MINA SIDOR där du kan se OCR-numret på aktuell hyresavi. Det går också bra att ringa kontoret så kan vi skicka dig en ny avi via epost. Om du skriver ett eget inbetalningskort, är det viktigt att du fyller i ditt namn, din adress och kontraktsnummer. Vidare måste mottagare, Älmhultsbostäder AB fyllas i och vårt bankgironummer 317-2327.