Tvättstugan

Luckan på en vit tvättmaskin där kläder tvättas.

Alla behöver tvätta då och då, därför är tvättstugan en viktig plats i huset. De flesta av våra hyresgäster har en gemensam tvättstuga i källarplan. Försök därför att hålla rent och snyggt där. Anmäl direkt till oss om något inte fungerar. Meddela nummer på maskinen och eventuell felkod. Och förstås - respektera de tider som är bokade av andra, och använd inte tvättstugan utanför de bokningsbara tiderna.

Torka av golv, maskiner och bänkar när du är klar.

Följ de skötselanvisningar som gäller för maskiner, tumlare och annan utrustning. Tänk på att tömma luddfiltret i torktumlaren.

Använd alltid tvättpåse om du tvättar en bh med bygel. En vanlig anledning till att maskiner inte fungerar är att en bh-bygel har lossnat och fastnat i tvättmaskinen.

När du tvättat klart torkar du av maskinerna med en trasa och sopar av golvet.  Lämna tvättstugan så som du själv önskar finna den! 

Grovtvättstuga

Vi erbjuder dig som hyresgäst att använda vår grovtvättstuga som ligger i korsningen vid Östergatan 6 E-F/Ö Esplanaden 3. Här kan du tvätta mattor och annan tung/skrymmmande tvätt. Du bokar tvättstugan genom att ringa 554 20 eller komma in på kontoret. Välkommen!

Bokning via app

I flera av våra tvättstugor har vi ett bokningssystem där en tagg används för att boka tid. I dessa tvättstugor går det också bra att använda sig av en app där du kan boka en tvätt-tid även om du inte är på plats i hemmet. Du laddar hem appen 'Electrolux Proffessional Vision' i Play butiken eller App store. Scannar QR-koden nedan och fyller i ditt lägenhetsnummer (ex 000-1-000), detta nummer står på ditt kontrakt. Därefter kontaktar du oss för att få den fyrsiffriga kod som behövs för inloggning till just ditt konto. 

Vill du använda dig av bokning vid datorn så går du in via denna länken, https://cshub.epr-apps.com/S0125Almhultsbostader. 

QR-kod