Vi söker en ny medarbetare!

 

Utegruppsmedarbetare och Golvläggare/snickare

 

Om tjänsten utegruppsmedarbetare:

Vi söker dig som är noggrann, självgående och strukturerad. Du har god praktisk känsla i ditt arbete och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt. Som person har du ett intresse av utemiljöer och växter. Du bör ha god kunskap om växter och skötsel av dessa. Erfarenhet av grönyteskötsel och planering av grönytor är meriterande

Jourtjänstgöring ingår i tjänsten. Detta gäller både fastighetsjour och snö under vintersäsong.

 

Om tjänsten golvläggare/snickare:

Du har erfarenhet och kunskap av matt, golvläggning och våtrumsarbeten.

Meriterande är även om du har erfarenhet av snickeri då detta är en delad tjänst som kommer att innefatta både golvläggning och snickeri.

 

Allmän info gällande båda tjänsterna:

Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska. Du sätter kvalitet och nöjda kunder i fokus.  B- körkort är ett krav.

 

Arbetstider är mellan 07:00-16:00

 

Frågor besvaras av arbetsledare Tommie Andersson 0476-555 14.

Projektledare Andreas Jönsson 0476-555 15 Maila oss din ansökan till andreas.jonsson@almhultsbostader.se

 

Urval sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

 

ADMINISTRATIV CHEF MED EKONOMIFOKUS

 

Arbetsuppgifter
Är du en resultatinriktad, kommunikativ och driven lagspelare som trivs med att agera med tydligt affärsfokus och i högt tempo? Vill du bidra till nästa steg i utvecklingen hos Älmhultsbostäder? Välkommen till en verksamhet som kännetecknas av hög kunskapsnivå, gemytlig stämning och moderna miljöer!

 

Nu finns möjligheten att arbeta i ett bolag med ett intressant och varierat fastighetsbestånd där du får vara en viktig del i att fortsätta vidareutveckla bolagets strategiska vision. Älmhultsbostäder både bygger nytt och förvaltar sitt eget bestånd som en betydelsefull aktör i Älmhults kommun. Som Administrativ chef för Älmhultbostäder ansvarar du för bolagets redovisning och finansiering m.m. Du uppskattar att arbeta verksamhetsnära och operativt samtidigt som du har ett öga för det strategiska - i vilket du, VD och Fastighetschefen driver verksamheten mot tydligt uppsatta mål. Vidare har du det formella ansvaret för bolagets IT-verksamhet och de personalstrategiska frågorna inom bolaget. Ledorden i allt arbete är kvalitet och leveranssäkerhet. Till din hjälp har du fem medarbetare. Du ingår i företagets ledningsgrupp och verkar för ett effektivt och framåtsträvande arbetssätt med tydliga handlingsplaner och uppföljningar. Du uppskattar en dynamisk vardag med stor möjlighet att påverka.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Älmhult. Du rapporterar till VD.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning mot redovisning alternativt har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du har ledarerfarenhet och du uppskattar utbytet mellan medarbetare på olika nivåer. Med en trygg och självständig framtoning intar du din roll där du drar nytta av din tidigare erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och ditt affärsmässiga tänkande. Genom tidigare roller har du även skapat god förståelse hur IT stödjer ett bolags utveckling. Tjänsten förutsätter god kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska. Tidigare yrkeserfarenhet av offentligägda fastighetsbolag, upphandling och arbetsrätt är meriterande.

 

Som person är du lösningsorienterad med en uppövad förmåga att delegera i kombination med att kunna fatta beslut utifrån de ramar som finns. Du verkar genom din personal för att ta verksamheten till nästa nivå. Genom ett jordnära ledarskap och öppen kommunikation skapar du genom din kompetens förtroende hos din omgivning. Du inspirerar och motiverar genom att vara lyhörd mot organisationen och samarbetspartners. För att ta vara på organisationens styrkor och hantera utmaningar är du målmedveten, strukturerad, driven, proaktiv och stödjande.

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2019 och vi arbetar med löpande urval. Vid frågor kontakta staffan.johansson@paverka.nu, 076-677 26 91.

 

För att komma direkt till Påverka.nu får du klicka på länken nedan.

 

Länk till Påverka.nu.

Älmhultsbostäder AB

Köpmangatan 27

343 30 Älmhult

Tel: 0476-554 20

JOUR: 0470-468 51

 

Telefontider

Mån - Fre 8.00 - 12.00

 

Besökstider

Mån - Tor 13.00 - 16.00

 

Hantering av personuppgifter

 

Dataskyddsombud: Peter Niklasson, VD, 0476-554 25

 

 

 

 

Vi använder cookies Jag godkänner