Vi söker nya medarbetare!

 

Fastighetsskötare, yttre och inre skötsel
 

 

Söker du ett omväxlande jobb i ett växande bostadsbolag där du i ditt arbete möter både hyresgäster och kollegor? Älmhultsbostäder äger och förvaltar 1.300 lägenheter och 100 lokaler i Älmhults kommun. Vi är 30 personer som tillsammans jobbar med att ge våra hyresgäster ett attraktivt boende och en tilltalande utemiljö.

 

Om tjänsten

Vi söker dig som har god praktisk känsla i ditt arbete och utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant och strukturerat sätt. Största delen av tjänsten är i vår utemiljö där erfarenhet av grönyteskötsel, planering av grönytor och kunskap om växter är meriterande.

Beredskapstjänstgöring för fastigheter, och under vintersäsongen även snöröjning förekommer i tjänsten. B-körkort är ett krav och du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Arbetstiderna är mellan 07:00 och 16:00

Som person tycker du både om att jobba ensam och tillsammans med kollegor. Du tycker om att ta egna initiativ, är lyhörd för våra hyresgästers önskemål och är lösningsfokuserad.

 

Frågor besvaras av arbetsledare Tommie Andersson 0476 555 14.

 

Låter det intressant så maila din ansökan till tommie.andersson@almhultsbostader.se.

 

Sista ansökningsdag är 2019-12-06 men vi går löpande igenom ansökningarna så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

 

 

Projektledare

 

Nu finns möjligheten att arbeta i ett bolag med ett intressant och varierat fastighetsbestånd där du får vara en viktig del i att fortsätta vidareutveckla bolagets strategiska vision. Älmhultsbostäder bygger nytt parallellt med att de förvaltar sitt eget bestånd och är en betydelsefull aktör i Älmhults kommun.

 

Om tjänsten som projektledare:

Som Projektledare Bygg är du bolagets resurs i framför allt nybyggnadsprojekt och även viss byggservice. Du svarar för att tidsplaner hålls och säkerställer även kvaliteten i alla processteg. Du uppskattar att arbeta med entreprenörer och ser möjligheter till egen utveckling genom samverkan. Ledorden i allt arbete ärkvalitet och leveranssäkerhet. Till din hjälp har du övriga resurser på Fastighetsavdelningen - och vid behov även externa konsulter. Du uppskattar en dynamisk vardag med stora påverkansmöjligheter.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. För rätt person är bolaget även öppna för en projektanställning alternativt ett konsultuppdrag. Placeringsort Älmhult. Du rapporterar till Fastighetschefen.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har en för rollen relevant byggnadsteknisk utbildning. Erfarenhet av arbete som projektledare för nybyggnationer upp till 250 MSEK är starkt meriterande. Med en trygg och självständig framtoning intar du din roll där du drar stor nytta av din tidigare erfarenhet av byggnationer och ditt kvalitets- och affärsmässiga sinne. Genom tidigare roller har du även skapat en god förståelse för hur samspelet med entreprenörer påverkar slutresultatet och att ekonomiska ramar hålls. Tjänsten förutsätter god kommunikativ förmåga på framför allt svenska. Talar du engelska är det meriterande. Tidigare yrkeserfarenhet som projektledare hos offentligt ägda fastighetsbolag samt upphandlingserfarenhet är klar fördel för att snabbt komma in i rollen.

Som person är du strukturerad, målmedveten, driven, proaktiv samt lösningsorienterad. Vidare är du rak och tydlig i din kommunikationsstil såväl intern som externt. Du har en god förmåga att skapa förtroenden på olika nivåer och förvaltar relationer på ett engagerat sätt.

 

Välkommen till en roll där du får vara med och göra skillnad!

 

Länk till Påverka.nu

 

 

 

Älmhultsbostäder AB

Köpmangatan 27

343 30 Älmhult

Tel: 0476-554 20

JOUR: 0470-468 51

 

Telefontider

Mån - Fre 8.00 - 12.00

 

Besökstider

Mån - Tor 13.00 - 16.00

 

Hantering av personuppgifter

 

Dataskyddsombud: Peter Niklasson, VD, 0476-554 25

 

 

 

 

Vi använder cookies Jag godkänner